Hungry sætter Holland på menuen

Hungry.dk så dagens lys i starten af 2013, og har siden opnået en position som en af Danmarks største takeaway-portaler. Årligt videreformidler virksomheden madbestillinger for mere end 100 millioner kroner. Hungry begyndte tidligere i år et udlandseventyr ved at starte op på det irske marked, og nu har virksomheden fået appetit på mere. På menuen står udvidelse til det hollandske marked.

Hungry.nl ser dagens lys
Efter succesfuld opstart i både Danmark og Irland, har Hungry Group besluttet sig for at gå ind på markedet i Holland, som med sine 17 millioner indbyggere er et attraktivt område for virksomheden.

Markedet for online bestilling af take away i landet er modent, og de mere end 5.000 lokale takeaways er vant til at modtage ordrer via internettet. Hungrys markedstilgang er billige og fair priser til restauranterne, samt kontante fordele til forbrugerne. En opskrift som har vist sig succesfuld for virksomheden.

Hungry.nl blev lanceret 1. september 2015 med et udvalg på flere hundrede restauranter.

”Vi er ved at blive rigtig gode til at starte nye markeder op, så det tager os ikke lang tid at forberede og lancere. Restauranterne i Holland har taget fantastisk godt imod os, så vi ser rigtig meget frem til at åbne”, udtaler stifter Morten Larsen.

Ny kapital sikrer aggressive planer
Hungry Group har netop fået en investoraftale på plads, som gør det muligt at investere aggressivt i vækst i det nye marked, og tage kampen op imod de eksisterende spillere.

”Potentialet i Holland er meget stort, og vi investerer adskillige millioner euros i Hungry.nl. Vi tror på at vores koncept passer perfekt til markedet, og at forbrugerne vil elske vores fokus på værdi for pengene og god service ”, siger Morten Larsen.

Om Hungry Group
Hungry Group er stiftet af Morten Larsen, selskabet håndterer madbestillinger online fra flere end 1.600 restauranter i Danmark og Irland. Virksomheden ønsker at give den bedst mulige takeaway-oplevelse, bestilt med få klik på web og mobil. Hungry Group er startet i Århus, hvor hovedkontoret fortsat ligger. Virksomheden har 50 medarbejdere.

 

Pressekontakt:
Morten Larsen, Stifter og Bestyrelsesformand
Tlf. 28878500 – morten@hungry.dk

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *