Hungry Group udvider forretningen – investerer i online platform for booking af kokke

Hungry Group, der står bag en af Danmarks førende take away portaler Hungry.dk køber 45 procent af den Århusianske Start-up virksomhed Neat Meal Købet sker som led i en strategi om at udvide forretningen inden for madformidling på online- og mobilplatforme. Neat Meal har udlandet på radaren i løbet af et år.

Hungry Group investerer erfarne ressourcer og et uoplyst beløb i Neat Meal, som er en online portal, hvor danskerne har mulighed for at booke og leje professionelle kokke og restauranter til Private Dining oplevelser i eget hjem – en slags Airbnb for kokke. Et simpelt koncept hvor kokken frembringer fantastisk mad i private omgivelser og giver værten tid til at koncentrere sig om sine gæster. På blot tre måneder har konceptet vist, at der er et kæmpe hul i markedet.  Efterspørgslen har overgået alle forventninger.

 

Private Dining boomer

– Markedet for Private Dining boomer, og vi tror på, at det bliver en af de helt store gastronomiske tendenser de kommende år. Samtidig understøtter konceptet nogle af vores fremtidige strategiske målsætninger – nemlig at sprede forretningen og blive en større del af danskernes måltidsløsninger, siger stifter og bestyrelsesformand i Hungry Group Morten Larsen.

Morten Larsen ser også et internationalt potentiale i Neatmeal.dk. Det betyder bland andet, at Hungry Groups store erfaring med opbygning, skalering og internationalisering af online markedspladser skal i spil, når Neat Meal i løbet af et års tid skal udover Danmarks grænser.

3-4 bookinger om dagen

Det er den 30-årige gourmet-kok Jacob Bülov Espensen, der sammen med partneren Christoffer Tellefsen har stiftet Neat Meal i december 2016. Neat Meal har allerede aftaler på plads med 140 danske kokke, som langsomt skal kobles på. Lige nu er 16 kokke og restauranter tilgængelige på platformen. Med Hungry ved bordet er ambitionen i løbet af 2017 at levere Private Dining oplevelser for over 10 millioner kr.

– Vi havde egentlig regnet med at vi skulle ud og skabe et marked selv, men der har vi heldigvis taget fejl. Selv om vi overhovedet ikke har markedsført os, så ligger vi langt over den forventede omsætning, og vi har allerede nu 3-4 forespørgsler om dagen. Og med de erfarne kræfter fra Hungry er vi nu klar til at strømline og tune hele konceptet, så vi for alvor kan vækste, forklarer Christoffer Tellefsen.

Restaurationsbranchen ser ekstra forretning

Neat Meals mål er at give folk værtsrollen tilbage, så de kan fokusere på deres gæster i stedet for at jonglere med gryderne i køkkenet. Kuvertpriserne spænder fra 300 kr. til. 1200 kr. Og restaurationsbranchen har taget godt i mod konceptet, der allerede har aftaler med flere Michelin kokke, bl.a. Kokkeriet i København og Rene Mammen fra Substans i Århus.

– Neat Meal er en fantastisk måde for kokke og restauranter at udvikle sig selv og sin forretning på. At vi varetager formidlingen giver dem bl.a. en større frihed til og fokusere på maden samt forretningen. Kokkene og restauranterne ser os derfor som en god mulighed for at skabe lidt ekstra økonomi og et navn i branchen, siger Jacob Bülov Espensen.

Neat Meal har for nylig modtaget 500.000 kr. fra Region Midtjyllands innovationspulje Future Food Innovation.

 

For ydeligere information

Medstifter af Neat Meal, Christoffer Tellefsen, e-mail: ct@neatmeal.dk, tlf.: 30507077

Medstifter af Neat Meal, Jacob Bülov Espensen, e-mail: jb@neatmeal.dk, tlf: 28121956

Bestyrelsesformand Hungry Group, Morten Larsen, e-mail: morten@hungry.dk, tlf 28878500

 

Her finder du ting til festen derhjemme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *